SERVICII

Training

Asociatia pentru Initiative Durabile – Alternative ofera programe de formare tip open  training  si in house cu urmatoarele teme:

  • Leadership
  • Time management
  • Managementul proiectelor
  • Managementul voluntarilor
  • Managementul ong-urilor
  • Comuncation skils
  • Train the trainers

Pentru o oferta de pret trimiteti un mail pe office@initiativedurabile.ro in care sa ne comunicati cursul care va intereseaza si numarul de persoane interesate.

Team-Building

Daca ai adunat oamenii potriviti pentru activitatea ta dar ei nu functioneaza ca echipa perfecta poate solutia este un team-building. Fie ca oamenii au nevoie de o experienta comuna pentru a se cunoaste si forma o echipa bine inchegata, fie ca au nevoie de o activitate relaxanta care sa le incarce bateriile, fie ca nivelul lor de motivatie are nevoie de un impuls, AIDA se ofera cu placere sa te ajute cu un team-building!

Serviciul de voluntariat

In serviciul de voluntariat organizam cele mai bune echipe de voluntari, cu cei mai buni oameni carora le asiguram respectarea drepturilor, pauzele necesare, toate resurse;e de care au nevoie pentru indeplinirea atributiilor, le asiguram formarile necesare, sesiunile de team-building, adeverintele de voluntariat, coordonatorul de voluntari, contractul, respectul si satisfactia. Facem toate astea pentru cei care ne contracteaza, pentru ca activitatile lor sa fie cele mai reusite, iar colaborarile cu voluntari sa fie curate, transparente si de succes.

Dorim ca voluntariatul sa fie respectat, precum si drepturile voluntarilor, dar si atributiile acestora, in favoarea contractantului.

Experienta membrilor Asociatiei pentru Initiative Durabile – Alternative se incadreaza in organizari de evenimente mari, proiecte de protectie a mediului, proiecte educationale, campanii de comunicare, campanii umanitare, dar suntem deschisi si la alte propuneri ce pot include voluntariatul.

Consultanta

Echipa Asociatiei pentru Initiative Durabile – Alternative si colaboratorii sai va stau la dispozitie pentru activitati de consultanta in domeniile: educatie, relatii publice, resurse umane, cercetare, dezvoltare durabila, animatie.

Organizare de evenimente

Daca planuiesti organizarea unei conferinte de presa, a unei lansari de carte, a unui seminar, a unei expozitii, a unui concert, a unui concurs sau a unei petreceri si ai nevoie de ajutor contacteaza-ne! Iti vom fi alaturi!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: