AC/DC în sfârşit în România

După dezamăgirea sau ţeapa de anul trecut, anul acesta nişte organizatori mai vrednici, şi anume D&D East Entertainment si Marcel Avram, au făcut imposibilul şi îi vor aduce pe AC/DC în România.

Trupa are în istoria muzicii un loc aparte. Cu o activitate ce se întinde pe mai bine de patru decenii, AC/DC a devenit simbolul libertăţii, a evadării din conformitatea cotidiană.

Chitara lui Angus Young şi toată reprezentatia scenică a trupei emană aceeaşi energie electrizantă acum pe care o degajau şi acum 30 de ani, bătând întrun clopot uriaş în faţa a sute de mii de oameni.

Brian Johnson, vocalistul formaţiei începând din 1980, are un timbru inconfundabil ce sună la fel de bine pe “rock’n’roll train” , “stiff upper lip”, “thunderstruck” sau “back in black”, pentru a enumera doar câteva din hit-urile trupei în ultimele trei decenii.

La Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, pe 16 mai, sunt aşteptaţi circa 80 000 de oameni. Amploarea evenimentului nu cred că poate fi imaginată, motiv pentru care vă invit să o degustaţi “first hand”, adică în mijlocul mulţimii. Va fi, pentru mulţi dintre noi, singura ocazie de a experimenta aşa ceva în timpul vieţii. Biletele se pot gasi la http://www.eventim.ro, precum şi la librăriile Cărtureşti, magazinele Germanos din întreaga ţară, magazinele Vodafone şi librăriile Humanitas, aşa că nu mai pierdeţi vremea şi ne vedem acolo!

Alex Boldea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: